Cautare

15971 de rezultate pentru "despre targuri" (3.03 secunde)
"De opt ani vin la aceste targuri! ... Detalii despre obiectele vechi pe care le gasiti la standul lui Mario puteti afla si pe site-ul www.targulcolectionarilor.ro si pe programtarguriantichitati.blogspot.com.
Mai precis, este vorba despre portofele superbe din piele facute special pentru legitimatiile celor care lucreaza in Politia Romana. ... Acesta venea la aceste targuri cu produse de marochinarie manufacturate:
Cei doi soti participa la multe targuri traditionale organizate in tara, de exemplu la Sighisoara - la Festivalul Medieval. Mai multe detalii despre ce fac cei doi soti si pentru comenzi gasiti pe pagina de facebook artapentrusuflet.ro.
Cei doi soti participa la multe targuri traditionale organizate in tara, de exemplu la Sighisoara - la Festivalul Medieval. Mai multe detalii despre ce fac cei doi soti si pentru comenzi gasiti pe pagina de facebook artapentrusuflet.ro.
Iar la targuri ne ducem in week-end-uri, ne-a spus Adriana Calin de la firma Lavanda de Acasa. Mai multe detalii despre produse si comenzi gasiti pe Facebook:
La aceste targuri oferta este generoasa si vei gasi cadouri pentru toate gusturile!Compania SONIMPEX TOPOLOVENI SRL, producatorul Magiunului de prune Topoloveni si furnizor al Casei Regale a Romaniei, este si ea prezenta in cadrul targului de produse traditionale din Parcul Cismigiu, intitulat "Traditii si flori de sarbatori" ce se desfasoara pana la 21 aprilie inclusiv.
Bianca Beatrice Michi Nema, Manager de proiect, ne-a oferit detalii despre proiectul realizat de Asociatia ANCE EUROPE impreuna cu "A.U.R." - Asociatia Nationala a Specialistilor in Resurse Umane, Asociatia Profesionala Neguvernamentala de Asistenta Sociala (ASSOC), Fundatia Doina Levintza si Athens Network of Collaborating Experts (ANCE) Grecia.
Acesta participa la toate targurile traditionale din Bucuresti si pentru a afla parerea consumatorului despre produsele sale. Aceste targuri sunt binevenite!
- Da, sigur ca da, de cand au inceput sa apara aceste targuri la Bucuresti, Cluj si Buzau. ... - Ati spus despre cunoasterea pietrelor ca nu reprezinta un snobism.
Cristian Popescu a murit acum 20 de ani, la 21 februarie 1995, lasand in urma sa cateva poeme pe care nu le mai citeste nimeni si cateva marturii despre nebunie.
Dosarul Dragnea, fara sa vorbim despre dosar Liviu Dragnea imi e la fel de simpatic ca si hepatita, iar "marele sau proiect" de regionalizare imi provoaca, mai degraba, ingrijorare.
Cojocaru a spus ca Romexpo s-a dezvoltat atat de mult, incat timpul nu ii mai permite sa se imparta intre sarcinile care ii revin in conducerea celui mai important organizator de targuri si expozitii din Romania si cele legate de functia de presedinte al CCIRB.
"In 2007 am participat la opt-noua targuri in Romania, unde ministerul a avut un stand pentru promovarea turismului.
Camera de Comert si Industrie (CCI) a judetului Dolj organizeaza, in perioada 5-8 mai, o noua editie a targului DOLJCONSTRUCT - MOBEX - CLIMATERM.
De la Cristiana Stoian aflam ca aceasta organizeaza de patru ani aceste targuri hand-made. La editia de acum participa 25 de expozanti, care au venit cu bijuterii, produse cosmetice, haine hand-made, decoratiuni.
Perioada de pandemie ne-a afectat, pentru ca nu s-au mai tinut targuri. Acesta este primul targ dupa perioada de pandemie, ne-a spus Stela Nedelea.
Pasiunea de a colectiona antichitati o am de multa vreme, chiar dinainte de a participa la aceste targuri ale anticarilor si ale colectionarilor, ne-a spus Serban Ionescu.
Pasiunea o am dintotdeauna, dar am inceput sa particip la targuri din 2015, ne-a spus Ionut Ciocan. La standul sau, vizitatorii au gasit si martisoare din pietre si bratari din diverse pietre.
"Ca o noutate, ar putea fi majorate taxele pentru autorizatia de circulatie a autovehiculelor cu greutatea sub 3,5 tone, care transporta marfuri nealimentare in piete si targuri", a mai spus directorul Adriana Motocu.
Acestia au mai participat de-a lungul timpului si la alte targuri din Capitala: in Piata Constitutiei, in Parcul Tineretului si in Parcul Cismigiu.
google-analytics.com